Info

 • Ikäraja

  Tapahtuma on kokonaisuudessaan ikärajaton ja alle 1-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua huoltajan seurassa. Alueella ei alkoholi anniskelua. Koko festivaalialue on savuton. Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä. Poislukien avaamattomat vauvojen ruuat.

 • Alueelle saapuminen

  Festivaalialue sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.Festivaalialueen yleisösisäänkäynnin osoite on Kupittaankatu 12.Alueelta saa vapaasti poistua ja takaisin sisään pääsee ranneketta näyttämällä.Huomioithan, että viet roskat mennessäsi roskiin tapahtuma-alueella. Alueelta löytyy tilapäisiä vessoja.Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.Autolla saapuville on parkkipaikkoja Kupittaanpuiston ympäristössä sekä Veritas stadionin parkkipaikka Kupittaan maa-uimalan edessä.

 • Aukioloajat

  Festivaalialue on auki asiakkaille lauantaina 8.6.2024 klo. 9.00 - 19.00.

 • Kielletyt esineet

  -Lasipullot ja tölkit (Jos lapsella joku mieluinen muovinen pullo mistä tykkää juoda, sen voi tuoda alueelle tyhjänä ja täyttää alueella)-Kaikki päihteet ovat ehdottaman kiellettyjä-Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä. Poislukien vauvojen ruuat. (Alueelta saatavilla kaikkia alkoholittomia juomia sekä ruokaa)-Ampuma- ja teräaseet-Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)-Sateenvarjot -> sade säällä suosimme sadeviittoja ja sadeasuja.-Radiopuhelimet-Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan-Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. -> Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman jalustoja ovat sallittuja-Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus! Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

 • Suositeltavat esineet

  -Retkituolit -> Alueella rajoitetusti istumapaikkoja-Huovat ja viltit-Sadeasut ja sadeviitat-Vauvalle/lapselle tarvittavat hoitotarvikkeet (aurinkorasvat ja hoitovoiteet) yms.-Vauvan ruuat ja maidot (avaamattomat)-Pienimmille lapsille vaunut/rattaat-Jos lapsella joku mieluinen muovinen pullo mistä tykkää juoda, sen voi tuoda alueelle tyhjänä ja täyttää alueella.

 • Lippujen vaihto rannekkeeksi

  Liput vaihdetaan rannekkeeksi sisääntuloportilla. Alle 1-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua huoltajan seurassa. Alueelta saa vapaasti poistua ja takaisin sisään pääsee ranneketta näyttämällä. Sisääntuloportilla jaetaan ennakkoon ostetut festivaali t-paidat. 

 • Majoitus

  Turun alueella palvelevat useat majoitusvaihtoehdot, kuten Sokos Hotels, Scandic, Hotel Kakola, Omenahotels sekä monta muuta. Kysythän saatavuutta suoraan hotellilta.

 • Turvallisuus

  Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC Group Oy.

  Turvallisuuden takaavat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja ohjaavat sinua turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana.

  Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki on ensiarvoisen tärkeää. Meillä tärkeää on kaikkien kunnioittaminen ja nollatoleranssi kaikenlaista kiusaamista kohtaan. Mikäli näet tai koet jotain ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa festivaalityöntekijän tai järjestyksenvalvojan puoleen.

  Melu on alueellamme aikuisten festivaaleihin verraten erittäin matalatasoista. Voitte kuitenkin halutessanne käyttää suojaimia pienemmille herkkäkorvaisille.

 • Ensiapu

  Festivaalialueella on ammattitaitoinen Suomen punaisen ristin ensiapupiste ja osaava ensiapuhenkilökunta kiertää alueella.

  Mikäli sairastut taikka loukkaat kesken tapahtuman niin siirry välittömästi ensiapupisteelle.

  Jos näet alueella jonkun loukkaavan tai saavan sairauskohtauksen, käythän ilmoittamassa asiasta ensiapuhenkilöstölle.

 • Esteettömyys

  Huvimaa Fest on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän päivän.
  Kupittaanpuiston festivaalialue on kokonaisuudessaan tasainen ja helppokulkuinen niin vaunujen kuin liikkumisrajoitteisille tarkoitettujen apuvälineiden kanssa.

  Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Avustaja ei siis tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueella. Palvelu on tarkoitettu henkilöille joilla on saattajakortti tai EU:n Vammaiskortti.

 • Löytötavarat

  Löytötavaroita voi kysyä sisäänkäynnin portilta tapahtuman aikana.

  Arvokkaat löytötavarat me toimitamme tapahtuman jälkeen Lounais-Suomen poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen .

 • Juoma ja ruoka-palvelut

  Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä. Yhteneväisen alueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa.

 • Maksuvälineet tapahtumassa

  Maksuvälineenä useimmilla yrittäjillä toimivat yleisimmät maksukortit ja käteinen sekä mobilepay. Kannattaa varautua myös käteiseen. 

 • Kuvaaminen tapahtumassa

  Asiakkaiden on mahdollista kuvata tapahtumassa pienikokoisilla digikameroilla ja kompakteilla järjestelmäkameroilla.
  Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia käytetään Suomen Lasten Ohjelmapalvelu Oy:n tapahtumien markkinoinnissa.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä!